Tinnitus Adem Therapie Intensieve workshop vanaf 19 februari 2018

 

De nieuwe 8x Intensieve Tinnitus Adem Training in groepsverband in Arnhem start op MAANDAG AVOND 19 februari 2018
Het meedoen aan een groep geeft je de mogelijkheid om de werking van de Tinnitus Adem Therapie te ervaren. Binnen de weken dat je meedoet oefen je thuis ELKE DAG minimaal 15 minuten. Het effect van de Tinnitus Adem Therapie kan je zelf in de hand nemen door dit echt consequent te doen. In die die maanden zal je waarschijnlijk niet je tinnitus kwijtraken. Je kunt wel merken wat het effect is op je kwaal van een verminderde druk in je hoofd, een rustigere geest, een beter slaappatroon en je leert een aantal oefeningen die je in gevallen van heftige tinnitus kunt gebruiken om het beter onder controle te krijgen.

Aanmelden: stuur een mail naar  henriettetmbakker@gmail.com
Vermeld bij aanmelding de datum en de plaats van de Training
Aanmeldcode: Groep Arnhem vanaf 19-2-2018
Data:
Tijdstip:
 van 19.30 tot 21.30
Kosten:  € 299,- inclusief btw en inclusief het boek “De Tinnitus Ademtherapie”.
Workshopleider: Henriëtte Bakker
Locatie: Gezondheidscentrum Parkstraat 38-A Arnhem
Meer informatieTinnitus Adem Training.

NB: Er geldt een vroegboekkorting bij aanmelden en betalen vóór 15 januari 2018 van               € 50,-. De cursus kost u dan € 249,- incl btw en boek. 

(Met de Arnhem Card of bij een inkomen met alleen AOW of Bijstand betaald u € 210,- vóór 15 januari en € 260,- na 15 januari)

 

 
DE TAT TRAININGSDAGEN GEVEN JE DE MOGELIJKHEID OM DE BASIS VAN HET TAT SYSTEEM TE LEREN KENNEN EN TE ERVAREN OF HET SYSTEEM JE KAN HELPEN. TEVENS VOOR IEDEREEN DIE ZELFSTANDIG MET HET BOEK WERKT EN PERSOONLIJKE FEEDBACK KAN GEBRUIKEN
Alle TAT lessen en workshops zijn ook te volgen naast andere Tinnitus-behandelingen zoals TRT. TAT bekijkt je tinnitus niet alleen maar uit fysiologisch oogpunt maar gaat ervan uit dat je lichaam en geest één geheel zijn. De kracht van de mind wordt effectief ingezet om grote ontspanning te bereiken. Er wordt tevens gewerkt aan het optimaliseren van je energiesysteem.


Wat brengt een introductie en trainingsmiddag?

In deze middag kan je ervaren of de Tinnitus Adem Therapie bij je past. Daarna kun je eventueel deelnemen aan een intensieve Tinnitus Adem Training, je een serie privélessen volgen of je kunt zelfstandig thuis oefenen met de oefeningen uit de introductiemiddag, eventueel met behulp van het boek “Tinnitus Ademtherapie” en de Nederlandstalige CD.

Het boek over de Tinnitus Ademtherapie en de CD zijn ook op deze dagen verkrijgbaar. Na een inleiding van 30 minuten gaan we aan het werk met een groot aantal TAT oefeningen. Je kunt daarna thuis verder oefenen. Daar ben je gemiddeld 15 minuten per dag aan kwijt.  Er wordt geen muziek gebruikt bij het oefenen om personen met hyperacusis zo min mogelijk te belasten. Graag aanmelden via het mailadres op de website.

 

Kijk ook op: workshops/http://www.tinnitusademtherapie.nl/tinnitus-adem-therapie-workshops/

 

Al deze workshops zijn ook geschikt ter ondersteuning van privéles TAT of een andere tinnitus therapie zoals TRT.

.oorbotjes

Hierboven ziet u uw gehoorbeentjes, hamer, aambeeld en stijgbeugel naast 2 lucifers.Kijk hoe wonderbaarlijk mooi, maar ook kwetsbaar deze kleine kunststukjes zijn gemaakt door de natuur.